Ga direct naar hoofd-inhoud »

Distripaints, een aantrekkelijk gamma voor elk doe-het-zelver !

Distripaints is ontstaan uit het zusterbedrijf Novelta. Sinds 1950 levert Novelta hoogkwalitatieve verven en toebehoren aan de schilder en de professionele markt. Stilaan kwam de nood om ons bedrijf op te splitsen, aangezien twee doelgroepen zich aanboden, zowel professioneel als doe het zelf.  Iedere doelgroep heeft zijn eigen waarde, behoeften en noden, daarom werd op 1 januari 2002 de firma Distripaints opgericht en kon niet alleen de provincie Antwerpen maar ook heel Vlaanderen kennis maken met onze unieke service en totaalassortiment.

Vandaag de dag is Distripaints een toonaangevende speler op de markt van verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen.

 

 

 

Enorme Voorraad

Wij verdelen de producten van de grootste verf-lijm-en toebehorenfabrikanten.

Van deze giganten houden wij zomaar eens eventjes alles in voorraad. Dat wil zeggen, alle kleuren en alle verpakkingen, goed voor 40.000 artikelen. U begrijpt wellicht dat wij bijvoorbeeld beschikken over magazijnen van 15.000 vierkante meter om U steeds te kunnen voorzien met stock voor minstens 2 maanden, zonder aanvulling van onze fabrikanten.

 

 

Unieke Service

U kan genieten van onze alomgekende EIGEN VERVOER service, dat wil zeggen, alle dagen van de week kan er bij U geleverd worden, ongeacht hoeveellheid en/of verpakking met uitzondering maandag voor de provincies Limburg, Vlaams Brabant, Oost Vlaanderen en West Vlaanderen.

Voor leveringen Antwerpen vragen wij U te bestellen voor 9 u, dezelfde dag wordt er bij U geleverd.

Voor leveringen Limburg, Vlaams Brabant, Oost Vlaanderen en West Vlaanderen vragen wij U te bestellen voor 15:00 h , de dag nadien wordt er bij U geleverd.

U kan deze dagen uw bestelling doorgeven per fax, telefoon, website met winkelwagentje of via automatische bestelling vanuit uw eigen ERP.

U kan ook kiezen voor ons merchandisingteam die op een afgesproken dag uw bestelling komt verwerken in uw verfrayon, rek op orde zetten enz.

Ook kan U kiezen voor technische-en verkoopsopleidingen en sales ondersteuning op uw winkelvloer voor U en uw personeel op regelmatige basis over de belangrijkste merken en producten.

Deze diensten zijn GRATIS als U opteert voor het totale Distripaints pakket, dat U kan bespreken met uw regiomanager. 

 

Aarzel niet om uw regiomanager te contacteren over andere producten en merken.

 

Veel surfplezier !

 

Uw Distripaints verkoopsteam. 

 

 

 

 

 

 

Algemene Verkoopsvoorwaarden